Galerija

2019

London

Dobrodošli u virtualnu galeriju slika posvećenu nezaboravnoj poseti Londonu 2019. godine! Ovde ćete pronaći zabeležene trenutke sa najpoznatijih lokacija ovog uzbudljivog grada. Ova galerija slika je mali vodič kroz našu nezaboravnu avanturu. Mi se rado prepuštamo ovim sećanjima, a vi otkrijte lepotu i raznolikost ovog fascinantnog grada.
2018

London

Poseta Londonu 2018. godine bila je nezaboravno iskustvo ispunjeno raznovrsnim doživljajima. Grad, sa svojom bogatom istorijom i dinamičnim duhom, pružio je nebrojene prilike za istraživanje i otkrivanje. Galerija slika ove posete predstavlja različite trenutke, od znamenitosti poput Big Bena i Tower Bridgea do užurbanosti londonskih ulica. Svaka slika nosi sa sobom priču o susretima s lokalnim stanovništvom, uživanju u kulturi i umetnosti. Ove slike podsećaju na raznolikost Londona, od kulturnih blaga do svakodnevnog života. Poseta ovom fascinantnom gradu ostavlja neizbrisiv trag u sećanju, a galerija slika pruža pogled na različite aspekte ove jedinstvene avanture.
2017

London

Galerija slika posete Londonu 2017. godine donosi sećanja na nezaboravan boravak u ovom pulsirajućem gradu. Fotografije zrače energijom metropole, beležeći trenutke istraživanja bogate istorije, arhitekture i kulture.
Naši partneri i

sertifikati

British Council je međunarodna organizacija koja promoviše kulturnu vezu i saradnju između Ujedinjenog Kraljevstva i drugih zemalja. Fokusirana je na podršku učenju engleskog jezika, obrazovanje i kulturnu razmenu. Cambridge Assessment je deo Univerziteta u Cambridge-u i posvećen je pružanju kvalitetnog obrazovanja i sertifikacija širom sveta. Oni su poznati po svojim standardima visokog kvaliteta u oblasti obrazovanja.