Blog

NOVOGODIŠNJA I BOŽIĆNA PROSLAVA BIG BIRD-A

„I ove godine smo zajedno, ne samo da se družimo i radujemo, već i da vidite kakvu decu imate – koliko su pametna i koliko znaju , koliko smo se svi zajedno trudili i radili tokom čitave godine!“ –ovom rečenicom dobrodošlice, već dugi niz godina, vlasnica Dijana Kisić, otvara tradicionalnu Novogodišnju proslavu BIG BIRD-a.

Kakav je to doživljaj i za decu i za roditelje i za bake i za deke i za prijatelje, za nastavnike i vapitače, jer svi su tog dana pozvani na novogodišnje slavlje. Pripremljena je predstava, božićni kolači, sokovi, omiljene dečije poslastice, pokloni i iznenadjenja.

Svi sa nestrpljenjem i tremom iščekuju predstavu malaca i školaraca. A to je tek spektakl od glume, šaljivih skečeva, engleskih dijaloga, pesama i recitala. Scenografiji i kostimima, pozavidela bi svaka pozorišna predstava. I mikrofoni i bina, i hol škole i gledaoci sve je tog dana svečano i lepo, nasmejano i radosno. To se čeka i priprema svake godine užurbano, sa puno strpljenja i nade.

Posle nekoliko sati druženja, dečije igre, glume i recitala, šale i smeha, kao šlag na torti – dolazi Deda Mraz sa poklonima. I svi dobijaju baš ono što su želeli, jer bili su bez izuzteka vredni, pažljivi, marljivi primereni, vaspitani i radni.

Sa novogodišnje predstave se odlazi širokog i zadovoljnog osmeha, sa puno lepih utiisaka, punim rukama poklona. Čak i roditelji i drugi gosti odlaze sa poklonima. Božićno drvo i čestitka BIG BIRD-a sa najlepšim željama i poptisom zaposlenih – ostaje kao uspomena do sledeće Nove Godine. Novogodišnja priredba BIG BIRD-a prepričava se dugo, taman toliko da ne zaboravimo do sledećeg decembra, kada nas Dijana ponovo uz tradicionalno okupljanje, iznenadi nečim novim i lepim.

No Comments Yet


Leave a Comment

Your email address will not be published.